Naturaaltoidu seminar

Koolitus toimub 8 november 2020a. kl. 12.30 (vajadusel viime loengu üle webinari, toimumisaeg on sama)

Koolituse asukoht: Ibis Hotell Tallinn,  Juhkentali 28
Koolituse kestvus 2 tundi
Koolituse asukoht:
Koolituse lektor: Piret Kannike (sertifitseeridu koduloomade dietoloog -koerte toidumisspetsialist).

Koolituse hind 20 eur , kui osaleda mõlemal ("info koeratoidu pakendil") koolitusel on hind kokku 32 eur.

Koolitusele registreerumine siit! 



Ajalooliselt pole küpsetatud toit kunagi olnud osa koerte ja kasside toitumisest, vaid nad on elanud ja toitunud elusast saagist, käärinud/kõdunenud toit (raiped) ja lisaks kõik muu söödav mida looduses leidub. Anult viimase 80 aasta on meie lemmikut harjutatud sööma küpsetatud ja töödeldud toitu.

 Vaadates tagasi koerte ja nende esivanemate huntide ajaloolisi toitumisi, on selge, et nad on kiskjad. Nende hambad, soolestiku ja seedetrakti füsioloogia toetavad seda fakti tugevalt:
1. Tugevad lõualuud kolmnurksete karnassiaalsete hammastega liha rebimiseks, lõhkumiseks ja luu purustamiseks. 

2.Molaarid(mälumishambaid) on teravate 
3. Suur kõht, lühikesed seedetraktid ja väga lühike pimesool, mis viitavad suure koguse ja suure valgusisaldusega toidu tarbimisele lühikese aja jooksul ning kiireks seedimiseks ja toitainete kiireks imendumiseks.

Toidu töötlemise ja kuumutamise käigus jääb kuiva toidumassi järgi vaid denatureeritud valgud, mitteaktiivseteks muudetud ensüümid ja looduslikud, kasulik mikrofloora (head bakterid) pole enam elujõulised.

Tule seminarile ja avasta toidumaailm mille me oleme ammu unustanud, kuid mis aitab meie koeral elada täsiväärtusliku elu ja surra vanadusse (mitte haigusse).


Kohtumiseni!